Speciaal voor lange mensen *

* ook geschikt voor korte mensen

De Camper

Alles over onze camper

Op deze pagina vindt u alle informatie over de camper (prijzen, indeling, uitrusting enz.)

De Pössl Roadcruiser XL is gebaseerd op de populaire Pössl Roadcruiser, maar is gebouwd op een verhoogd chassis. Hij is speciaal gebouwd voor grote mensen omdat enerzijds de stahoogte verhoogt naar 2,13m, maar anderzijds het bed ook langer wordt gemaakt.

Hoewel de lengte van deze camper VAN maximaal is, blijf je genieten van de vrijheid die een compacte camper biedt, zeker met de sterke motor van 165 pk rijd je zonder zorgen elke berg op.

Binnenin deze camper VAN  Pössl roadcruiser is het onmogelijk de enorme ruimte niet op te merken. Ook achteraan blijft de XXL laadruimte verbazen. De modulaire opbouw van elke Pössl laat tevens toe dat het bed omhoog wordt gezet om de laadruimte helemaal te maximaliseren.

Achteraan is een vast bed van 1980/2080x1900mm. Extra lang dus! Voorzien van lattenbodems ondersteunt dit bed goed de rug en hoef je niet wakker te liggen. Bovendien is de keuze volledig vrij om dit bed op te maken als een gigantisch dubbel bed, dan wel als twee aparte bedden met een trapje om er makkelijk in en uit te stappen.

De keuken is uitgebouwd met een Dometic 2-pits gasvuur, een grote spoelbak en heel wat kasten en laden waar je alle keukengerief in kwijt kan. Standaard is deze camper VAN voorzien van een 90l compressor ijskast met een 7L diepvries.

Het koken wordt aangenaam gemaakt doordat de keukenblok geplaatst is met zicht op buiten. Het grote vliegenraam beschermt u tegen alle ongewenste insecten..

Wendbaarheid en flexibiliteit zonder in te boeten aan ruimte. Want ook in deze Pössl Roadcruiser is er voldoende ruimte omwille van de ingenieuze indeling. In elk hoekje vind je een kast of opbergruimte, zodat je zelfs voor langere reizen alles netjes op zijn plaats kan opbergen.

Buscamper Possl Roadcruiser XL

 • Lengte: 6,36m
 • Hoogte: 2,83m
 • Stahoogte: 2,13m
 • breedte: 2,05m
 • aantal slaapplaatsen: 2
 • Rijklaar gewicht: 3060kg
 • Toelaatbaar gewicht: 3500 kg
 • Bed: Lengtebedden
 • bouwjaar juli 2022.
 • Merk : Citroen , 165 pk
 • Elegance uitvoering
 • D-Line uitvoering, met o.a.: airbags, esp, asr, hillholder, centrale vergrendeling, remis cabine verduistering, el opstap, hordeur, softlocht schuifdeur,  armsteunen etc.
 • airco, el spiegels, laad booster, cruise control, leder stuur, LED dagrijlicht, mistlampen,
 • Achteruit rij camera
 • Zonnepaneel
 • Luifel
 • 2din DAB radio
 • e-bike drager

LaagseizoenMiddenseizoenHoogseizoen
zaterdag 2 maart t/m vrijdag 19 aprilzaterdag 20 april t/m vrijdag 5 julizaterdag 6 juli t/m vrijdag 30 augustus
zaterdag 5 oktober t/m vrijdag 15 novemberzaterdag 31 augustus t/m vrijdag 4 oktober

€ 825/week

€ 1.150/week

€ 1.250/week

Vaste kosten: eenmalig € 105,-

Vaste kosten: eenmalig € 105,-

Vaste kosten: eenmalig € 105,-

Camper bezichtigen en reserveren

Hoe huurt u de camper:

1. Reserveringsaanvraag

Wilt u onze camper in een bepaalde periode reserveren? Kijk bij beschikbaarheid of de camper nog vrij is. Vul de reserveringsaanvraag in. Deze verplicht u tot niets en geeft ons de nodige informatie voor een eventuele boeking. Na ontvangst nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Let er op dat de huurperiode op zaterdag start en op vrijdag eindigt. Heeft u een andere vraag , voel u vrij een mailtje te sturen naar info@inviabuscamper.nl of bel ons op
0118 – 56 24 58 of 06 53 86 80 86

2. Bezichtiging en huurcontract

Na ontvangst van de aanvraag sturen we u een ontvangstbevestiging per mail. We checken de beschikbaarheid en maken dan een voorlopige reservering voor u. Binnen 3 dagen willen we een datum voor bezichtiging en afstemming per mail met u overeenkomen. Uiteraard kunnen we ook telefonisch contact hebben om tot een datum te komen. Wanneer we binnen drie dagen geen afspraak met u hebben kunnen maken, vervallen de rechten op de reserveringsaanvraag indien iemand anders ook interesse heeft. Na de bezichtiging stellen we het definitieve huurcontract op . We vragen hiervoor ook om een kopie van paspoort of identiteitskaart van de persoon op wiens naam het contract staat en uw mede reisgenoot. Alsmede een kopie van het rijbewijs van u en uw  mede reisgenoot (t.b.v. onze verzekering) en nemen de nummers van de rijbewijzen van beide bestuurders van de camper in het huurcontract op. Uiteraard gaan we vertrouwelijk, volgens de privacywetgeving, met deze documenten om.

3. Betaling en Afhalen

Na ontvangst van het ondertekende huurcontract is de reservering definitief en ontvangt u van ons de factuur voor de aanbetaling van 50% van de huursom welke twee weken na dato voldaan dient te zijn. Het resterende bedrag en de borgsom dienen uiterlijk vier weken voor aanvang van de huurperiode voldaan te zijn. Hiervoor sturen we u ook tijdig een factuur toe. Mocht de periode tussen ondertekenen van de huurovereenkomst en vertrekdatum minder dan 6 weken zijn, dan moet het volledige factuurbedrag samen met de borg binnen twee weken bijgeschreven zijn op het rekeningnummer van Invia BuscamperVerhuur. De prijzen zijn inclusief BTW.
Indien door overmacht de gereserveerde camper niet kan worden geleverd, zal de verhuurder proberen een vergelijkbaar alternatief te vinden, mocht dit niet lukken dan zal de verhuurder de reeds betaalde reis- en borgsom restitueren. Beide bestuurders moeten zich bij het afhalen van de camper met hun rijbewijs legitimeren. Bij het ophalen van de camper krijgt u een uitgebreide instructie hoe alles in en om de camper werkt.

4. Annulering

Tevens wijzen wij u er op dat het Eigen Risico-bedrag bij sommige verzekeringsmaatschappijen ook te verzekeren is:
https://www.allianz.nl/reisverzekering/eigenrisico-verzekering-autohuur

Omschrijving vaste kosten

Wij berekenen per huurperiode éénmalig € 105,00 vaste kosten. Hierbij zijn inbegrepen de kosten voor de uitgifte en inname met uitvoerige instructie en het instructieboekje, wassen buitenzijde, technische inspectie voor vertrek, 2 gasflessen (1 vol op reserve, 1 aangesproken fles) , 2 gasflessen voor gasbarbecue (1 vol op reserve, 1 aangesproken fles) , toiletvloeistof en de administratiekosten.

Contact Info

InVia Buscamper

0118 56 24 58
06 53 86 80 86
info@inviabuscamper.nl

Indeling en uitrusting

Pössl Roadcruiser XL - indeling.

ACSI campinggidsen
casettetoilet
divers gereedschap
douche met warm en koud stromend water
E-bike fietsendrager
garage
gasflessen
horren
koelkast met diepvriesvak
lege kratten om eigen spullen in op te slaan (4)
ringverwarming
rolgordijnen
verlengsnoer
watervulslang
wiggen om kampeerauto horizontaal te stellen
zonneluifel

De inventaris:

aardappelstamperdienblad/tafelbladkoffiezetapparaatpannenonderzettersvergietkabelhaspel
afwasborstelfluitketelkurkentrekkersoepkommenvleesmeskleed
afwasteilfrisdrankglazenlepelsschaaltjesvoorraadpottenopvouwbare emmer
bbq op gasgarde klein/grootmessenschaarvorkenopvouwbare wasteil
bierglazengasaanstekermokkenschilmesjeswaterkokerprullenbak
blikopenerhapjespan ø 24 cmopscheplepelssnijplankenwijnglazenstandenstoelen
borden klein/grootkaasschaafonderzetterssteelpanstoffer en blik
broodmeskoekenpan ø 20 cmpannentheeglazengietertafel
campingovenkoffiefilterpannenlappenthermoskanhesjesverloopkabel/stekker